Teenuse kirjeldus
TFTAKi üheks põhisuunaks on tootearendus ideest kuni valmis tooteni ning spetsiifiliste tehnoloogiliste probleemide lahendamine.
Sensoorset analüüsi täppisanalüütika meetoditega kombineerides on võimalik saada hea ülevaade erinevates töötlemisetappides toiduainetega toimuvatest muutustest ning suunata neid protsesse sobiva tulemuse saamiseks.
Laboritingimustes välja töötatud lahendusi on võimalik edasi viia tootmiskeskkonda. Oleme abiks nii analüüsitulemuste tõlgendamisel, kui tootmisprotsessi optimeerimisel, säilivuskatsete, pakendilahenduste ja toote turule toomise etappides.
– tooted alternatiivsetest valkudest
– lihaalternatiivid
– piimaalternatiivid
– funktsionaalsed toidud ja joogid
Seotud teenused
Pole päris see mida otsid?
Kõiki teenuseid ei pruugi meie lehel välja olla toodud. Kui sa ei leidnud õiget teenust või ei tea täpselt, millist teenust vaja, siis saada meile päring.
Saada päring