Taimse valgu uurimine

  • Kellega saame edasi suhelda?

Teenuse kirjeldus

Taimsete valkude suund keskendub kaasaegsete tehnoloogiate rakendamisele ja arendamisele taimsete valkude maatriksitest, mis aitavad säilitada nende funktsionaalsust mitmekülgseks kasutuseks innovaatilistes toitudes.

Valgukontsentraatide ja isolaatide koostise, sensoorsete ja tehnoloogiliste omaduste iseloomustus on oluline erinevate taimsete piima- ja lihaanaloogide arenduses ning funktsionaalsetes toitudes. Hindame ka tehnoloogilise töötluse mõju taimsete valkude struktuurile ja funktsionaalsusele ning lõpptoote omadustele.

TFTAK meeskond pakub integreeritud teenust taimsete valkude ekstraheerimise tehnoloogiate arendamiseks laboris või pilootlaboris ja ekstraheeritud valkude iseloomustamist ning valgukontsentraatide kasutamist tootearenduses.

TFTAKi meeskonnal on
– Laialdased teadmised valgutoodete, kontsentraatide ja isolaatide turust
– Ettevõttesisene valkude kogu ja metoodikad iseloomustamiseks
– Oskused tehnoloogia optimeerimise parima tasakaalu saavutamiseks toodete kvaliteedis (sensoorsed ja tehno-funktsionaalsed omadused) ja ressursitõhususes (saagis, taaskasutus- ja töötlemiskulud)

Peamised tehnoloogiad ja seadmed TFTAKis
– Kuivfraktsioneerimise tehnoloogiad ja märgfraktsioneerimise tehnoloogiad
– Ensüümtehnoloogiad
– Keemiline analüüs (valkude iseloomustus, antitoitained) ja füüsikaline iseloomustus (emulgeerimine, osakeste suurus, lahustuvus)
– Toiduaine prototüübi väljatöötamine
– Pakendi ja säilivusaja uuringud
– Sensoorsed uuringud

Teenuse valdkond
Energia tootmine ja ülekanne Vaata kõiki
Adapteril on peale selle teenuse veel 19 teenusepakkujat ja 1060 teenust
Näita sarnased teenuseid

Seotud teenused

Pole päris see mida otsid?

Kõiki teenuseid ei pruugi meie lehel välja olla toodud. Kui sa ei leidnud õiget teenust või ei tea täpselt, millist teenust vaja, siis saada meile päring.

Saada päring