Sensoorne analüüs
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus
Teenuse kirjeldus
Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus:
* Kvaliteedikontrolli süsteemi juurutamine – maitsed, lõhnad, tekstuurid;
* Tarbijakatsete läbiviimine;
* Ettevõtte spetsiifilised sensoorsed treeningmeetodid;
* Koolituste läbiviimine
* Pakendiga seotud probleemide lahendamine (maitsekadu, lõhna migreerumine jne.)
* ´Näpujälje’ meetodiarendus kvaliteedikontrolli ning ebapuhaste toitude jaoks toiduainetööstuses
Seotud teenused
Pole päris see mida otsid?
Kõiki teenuseid ei pruugi meie lehel välja olla toodud. Kui sa ei leidnud õiget teenust või ei tea täpselt, millist teenust vaja, siis saada meile päring.
Saada päring