Pagaritoodete arendus

Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus AS

AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus

  • Kellega saame edasi suhelda?

Teenuse kirjeldus

Meie laboris on võimalik arendada uusi retsepte, optimeerida küpsetusrežiime, valida sobivad lisaained ning teostada valmistoote põhjalikud analüüsid. Laboratoorsete katsete tulemusena edukaks osutunud retsepte on võimalik meie spetsialistide abiga juurutada ka tööstuses.

Meil on kogemus ka pagaritoodete rikastamises kiudainete, kasulike rasvade ja mikroelementidega ning alternatiivsete jahude kasutamisega. Turu suurenev nõudlus gluteenivabade toodete järele on osutunud pagaritööstustele märkimisväärseks väljakutseks. Traditsioonilised retseptid ning toorained ei sobi ning tehnoloogiline protsess on oluliselt keerukam. Enne tööstuslikus mahus katsetamist on võimalik TFTAKis retsepte arendada, valmistada proovipartiid ning viia läbi säilivuskatsed koos põhjaliku sensoorse anaüüsiga.

Teenuse valdkond
Adapteril on peale selle teenuse veel 19 teenusepakkujat ja 1060 teenust
Näita sarnased teenuseid

Pole päris see mida otsid?

Kõiki teenuseid ei pruugi meie lehel välja olla toodud. Kui sa ei leidnud õiget teenust või ei tea täpselt, millist teenust vaja, siis saada meile päring.

Saada päring