Säilivuskatsed ja pakendilahendused

TFTAKi toidu kvaliteedi stabiilsuse hindamise ja pakendilahenduste suund aitab kontrollida toiduainete stabiilsust säilimisaja jooksul. Teostame toodete säilivusaja testimist reaalsetes tingimustes, samuti kiirendatud säilivusaja uuringuid, et saada tulemus võimalikult kiirelt. Selleks kasutame säilitustemperatuuri, niiskuse ja valguse muutusi.
Valmistoitude säilivuse hindamiseks, mille tavaline parim enne on umbes 5 aastat, kasutame kiirendatud säilivuskatseid, mis võimaldavad määrata toote kvaliteedimuutusi juba 10 kuu jooksul. Lisaks füüsikaliste ja keemiliste muutuste jälgimiseks kasutatavale kiirendatud säilivusaja testimisele võimaldab reaalajas säilivusaja analüüs määrata ka toiduainete mikrobioloogilisi kvaliteedinäitajaid.

Lisaks sellele saame aidata leida teie toidukaupadele parimaid pakkimislahendusi, sh sobivaid pakkematerjale ja keskkondi (MAP, vaakum, aktiivpakend).

Meie säilivusaja ja pakendamise meeskond aitab järgmiste teenustega:
– Säilivusaja uuringud kiirendatud ja reaalajas meetodite abil
– Pakkematerjali valik
– Pakendikeskkonna valik

Cookie settings