Toidu sensoorse analüüsi koolitus
28. november 2022
…
Loe edasi...02. november 2022
Mono- ja oligosahhariidide, suhkuralkoholide ja 5-HMF kapillaarelektroforeetiline analüüs toiduainetes ja biomassis.
Loe edasi...02. november 2022
Massispektromeetrilise detekteerimisega vedelikkromatograafial baseeruvate analüüside läbiviimine erinevates proovimaatriksites, metoodikate väljatöötamine ja valideerimine.
Loe edasi...06. jaanuar 2022
Vesi- ja rasvlahustuvate antioksüdantide määramine Trolox ekvivalentides mees, taimses maatriksis, jookides ja toidulisandites
Loe edasi...14. september 2021
Sagedasim põhjus, miks toitumisnõustaja poole pöördutakse on kaalumured, enamasti soovi kaalu alandada. Toitumisnõustamine hõlmab tegelikult palju enamat. Inimese organism on pidevas liikumises ja uuenemises, vajades seetõttu pidevalt uut ehitusmaterjali, aga ka energiat. Meie toit ongi meile …
Loe edasi...07. mai 2021
Molekulaarteaduste laboris tehakse nii maailmatasemel teadust kui eksperimentaalset uurimis- ja arendustööd. Erasektori huvi on molekulaarteaduste alase kompetentsi vastu pidevalt kasvanud. Selles laboris on koos Tallinna Ülikooliga oma kosmeetikatoodete sarja välja arendanud näiteks Berrichi, Turbliss …
Loe edasi...07. mai 2021
Kõrgetasemeline konsultatsiooniteenus (sealhulgas kosmeetikatoodete arendus ja toime, toidulisandid, probiootikumid, taimsed ekstraktid, biomasside ja loodustoormete väärindamine, (reklaam)tekstide ülevaatamine ja terminoloogia õige kasutuse kontroll, teaduslike ebakõlade tuvastamine videomaterjali …
Loe edasi...11. veebruar 2021
Jahu kvaliteedi määramine alveograafiga, et hinnata teravilja küpsetamisomadust.
Loe edasi...11. veebruar 2021
Nisu terade kvaliteedi määramine (niiskus, mahukaal, proteiin, langemisarv, kleepvalk)
Loe edasi...11. veebruar 2021
Küpsetusanalüüs (jahu analüüs, taigna ja toote kvaliteet)
Loe edasi...