Ainete, formulatsioonide, pindade antibakteriaalne testimine

11. aprill 2023

Ainete ning formulatsioonide antimikroobsuse testimine minimaalse inhibitoorse kontsentratsiooni (MIC), minimaalse bakteritsiidse kontsentratsiooni (MBC) määramise abil, kasutades huvipakkuvaid bioohutuse klassidesse 1 ning 2 kuuluvaid mikroobitüvesid. Pindade antimikroobsuse testimine valitud tingimustes.

Loe edasi...

Elementaaranalüüs – C, H, N, S määramine

14. aprill 2023

Süsiniku C, vesiniku H, lämmastiku N ja väävli S määramine. CHNS analyzer Vario Micro Cube seadmega

Loe edasi...

Ioonide määramine

14. aprill 2023

Ioonide (Cl-, NO3-, SO42-, CO32-, PO43-) kontsentratsioonide määramine kapillaarelektroforeesi seadmega kasutades UV-DAD detektorit

Loe edasi...

Karboksüülhapete määramine

14. aprill 2023

Mono-, di- ja aromaatsete karboksüülhapete määramine kapillaarelektroforeesiga kasutades UV-DAD detekteerimist.

Loe edasi...

Säilivuskatsed ja pakendilahendused

18. aprill 2023

TFTAKi toidu kvaliteedi stabiilsuse hindamise ja pakendilahenduste suund aitab kontrollida toiduainete stabiilsust säilimisaja jooksul. Teostame toodete säilivusaja testimist reaalsetes tingimustes, samuti kiirendatud säilivusaja uuringuid, et saada tulemus võimalikult kiirelt. Selleks kasutame säilitustemperatuuri, …

Loe edasi...

Taimsed lihaalternatiivid

18. aprill 2023

TFTAKis keskendume piirkondlike põllukultuuride väärtustamisele, et luua neist toitvad ja maitsvad lihaalternatiivid. Mõned meie poolt arendatud tooted sisaldavad näiteks kaera-, herne-, põldoa- ja kanepivalku. Kasutame välja arendatud toodetele tekstuuriomaduste andmiseks Brabender Ketse kahe …

Loe edasi...

Taimse valgu uurimine

18. aprill 2023

Taimsete valkude suund keskendub kaasaegsete tehnoloogiate rakendamisele ja arendamisele taimsete valkude maatriksitest, mis aitavad säilitada nende funktsionaalsust mitmekülgseks kasutuseks innovaatilistes toitudes.Valgukontsentraatide ja isolaatide koostise, sensoorsete ja tehnoloogiliste omaduste …

Loe edasi...

Toidu sensoorne analüüs ja tarbijakatsed

18. aprill 2023

Sensoorika suund TFTAKis koosneb koolitatud paneelist ja tarbijapaneelidest, kes aitavad tagada parima kvaliteediga tootearenduse. Meie töö on üles ehitatud multidistsiplinaarsele sensomeetrilisele lähenemisele, kombineerides tarbija- ja toidusensoorseid andmeid erinevate instrumentaalsete sensoorsete …

Loe edasi...

Arvutusliku vedelikudünaamika konsultatsioon

28. aprill 2023

Pakume konsultatsioone arvutusliku vedelikudünaamika (CFD) valdkonnas. Kasutame avatud lähtekoodiga tarkvara, nt OpenFOAM ja SU2. Disainime ja viime läbi simulatsioone ja võrgusõltumatuse uuringuid. Teeme optimeerimisuuringuid, nt geomeetria jaoks.

Loe edasi...

Teaduslik andmete 3D-visualiseerimine, sealhulgas ajas muutuvate 3D-andmetega

28. aprill 2023

Pakume andmete teaduslikku visualiseerimist oma 3D-pool-immersiivses virtuaalreaalsussüsteemis. Saame aidata mõõtmiste ja simulatsioonide 3D-andmete visualiseerimisel ja tõlgendamisel. Meie visualiseeritavad andmed võivad pärineda teoreetilise keemia, tehnilise füüsika, mehaanika, elektrodünaamika, …

Loe edasi...
Cookie settings