Toidu sensoorse analüüsi koolitus

28. november 2022

Loe edasi...

Suhkrute ja 5-HMF määramine toiduainetes ja biomassis

02. november 2022

Mono- ja oligosahhariidide, suhkuralkoholide ja 5-HMF kapillaarelektroforeetiline analüüs toiduainetes ja biomassis.

Loe edasi...

Vedelikkromatograafia-massispektromeetria (HPLC-MS) analüüsid erinevates maatriksites, metoodika väljatöötamine ja valideerimine.

02. november 2022

Massispektromeetrilise detekteerimisega vedelikkromatograafial baseeruvate analüüside läbiviimine erinevates proovimaatriksites, metoodikate väljatöötamine ja valideerimine.

Loe edasi...

Antioksüdantsuse (ORAC) määramine erinevates maatriksites fluorimeetriliselt

06. jaanuar 2022

Vesi- ja rasvlahustuvate antioksüdantide määramine Trolox ekvivalentides mees, taimses maatriksis, jookides ja toidulisandites

Loe edasi...

Toitumisnõustamine

14. september 2021

Sagedasim põhjus, miks toitumisnõustaja poole pöördutakse on kaalumured, enamasti soovi kaalu alandada. Toitumisnõustamine hõlmab tegelikult palju enamat. Inimese organism on pidevas liikumises ja uuenemises, vajades seetõttu pidevalt uut ehitusmaterjali, aga ka energiat. Meie toit ongi meile …

Loe edasi...

Molekulaarteaduste laborid

07. mai 2021

Molekulaarteaduste laboris tehakse nii maailmatasemel teadust kui eksperimentaalset uurimis- ja arendustööd. Erasektori huvi on molekulaarteaduste alase kompetentsi vastu pidevalt kasvanud. Selles laboris on koos Tallinna Ülikooliga oma kosmeetikatoodete sarja välja arendanud näiteks Berrichi, Turbliss …

Loe edasi...

Konsultatsioonid: ressursside väärindamine, looduskosmeetika toodete arendus

07. mai 2021

Kõrgetasemeline konsultatsiooniteenus (sealhulgas kosmeetikatoodete arendus ja toime, toidulisandid, probiootikumid, taimsed ekstraktid, biomasside ja loodustoormete väärindamine, (reklaam)tekstide ülevaatamine ja terminoloogia õige kasutuse kontroll, teaduslike ebakõlade tuvastamine videomaterjali …

Loe edasi...

Jahu kvaliteedi määramine alveograafiga

11. veebruar 2021

Jahu kvaliteedi määramine alveograafiga, et hinnata teravilja küpsetamisomadust.

Loe edasi...

Nisu terade kvaliteedi määramine (niiskus, mahukaal, proteiin, langemisarv, kleepvalk)

11. veebruar 2021

Nisu terade kvaliteedi määramine (niiskus, mahukaal, proteiin, langemisarv, kleepvalk)

Loe edasi...

Küpsetusanalüüs

11. veebruar 2021

Küpsetusanalüüs (jahu analüüs, taigna ja toote kvaliteet)

Loe edasi...
Cookie settings