ADAPTERi seminar: Milline pakend!? Saaremaal
- 12. august 2018
- Uudis,
- Üritused
Koostöös Eesti teadus- ja arendusasutuste koostöövõrgustikuga ADAPTER ja MTÜ Saarte Koostöökoguga kutsume Sind seminarile, kus räägime lähemalt pakendi elutsükli algusest, millist pakendit on tootele vaja, kuidas luua oma tootele pakend mis püüab tarbija tähelepanu ja kus oluline informatsioon paikneb õigel kohal.
Esinejad ja teemad
Katre Savi, Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liit: Millised on pakenditööstuse arengusuunad?
Anneli Saaroja, ADAPTER: Koostöövõrgustiku ADAPTER tutvustus
Näitame, kuidas ühe kontaktpunkti kaudu saab ettevõte juurdepääsu enam kui 3500 teadlase ja inseneri teadmistele ja oskustele.
Taavi Tikk, Estiko Plastar: Milline pakend!?
Räägime lähemalt, milleks on pakendit vaja, millised on põhiprintsiibid pakendi tootmisel, kuidas pakendeid üldse toodetakse ning millised on tootmisvõimalused. Samuti räägime, mida oodatakse pakendajalt.
Sirli Rosenvald, Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus: Toiduainete säilivust mõjutavad tegurid
Vaatame, millised toidu omadused ja koostisosad mõjutavad toote säilivust ning pakendi ja säilitamiskeskonna valikut.
PAUS
Jaanus Eensalu, Tartu Kõrgem Kunstikool: Disain ja pakend
Millise lisandväärtuse annab või peaks andma pakend disainile.
Andres Kuusik, Tartu Ülikool: Neuroturundus
Arutleme, kuidas neuroturundus aitab paremini tundma õppida kliendi tegelikke soove ning millise lisandväärtuse annab või peaks andma pakendile disain.
Vadim Paltmann, Ergo Kindlustus: Kauba veopakend kindlustuse vaatevinklist
Räägime lähemalt, milline on vedaja ja omaniku vastutus ning mida tuleb silmas pidada laadimise ja kinnitamise juures toote transpordil.
Korraldajad jätavad endale õiguse teha programmis muudatusi!!
Seminari toimumisaeg ja -koht:
Aeg: 05.septmebril 2018 kell 12:30-17:30
Koht: Nasva klubi, Saaremaa
Lisainfo: saaremaatoidufestival.ee/seminar-milline-pakend/
Lisa ennast osaleja nimekirja: info@saaremaatourism.ee
Seminarist osavõtt on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud!
Registreerimine on lõppenud.