Lõuna-Eesti Toidukonverents INNOVATSIOON – ALLIKAD JA LAHENDUSED

- 06. august 2018
- Uudis,
- Üritused
Tartu Ärinõuandla, Tartu Teaduspark ja EMÜ Polli Aiandusuuringute Keskus koos Lõuna-Eesti toiduvõrgustikega korraldavad ühiselt juba teist korda Lõuna-Eesti toidukonverentsi, mille teemaks seekord INNOVATSIOON – ALLIKAD JA LAHENDUSED. Konverents toimub 21.septembril, Pollis, Viljandimaal.
Esimene konverents „Hea SISU paremasse VORMI“ keskendus pakendi ja reklaamiga seonduvatele teemadele ning toimus eelmise aasta septembri alguses. Huvi oli suur.
Selleaastasel konverentsil tutvustatakse väikestele ja keskmistele toidutootjatele, -pakkujatele kõiki võimalikke teaduskoostööpartnereid ja rahastusvõimalusi. Mõistagi on konverentsi üheks eesmärgiks ka Lõuna-Eesti toiduasjaliste kokku toomine, sest jõud peitub koostöös, mitte konkurentsis!
Konverentsi esialgne päevakava:
9.30 kohvipaus ja kogunemine
10.00 Tervitussõnad
10.15 -12.10 Koostöövõimalused teadus- ja arendusasutustega:
EMÜ – Toidulabor ja Polli Aiandusuuringute Keskus
BioCC OÜ
Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK)
ADAPTER
TTÜ Keemia ja biotehnoloogia instituudi toidutehnoloogia osakond
Tartu Biotehnoloogia Park
12.10 – 13.15 Lõuna
13.15 Ettevõtja lugu – Pille Pokk,HELEN helbed– tootearenduslugu koostöös BioCC OÜga
13.40 Ettevõtja lugu koostööst TFTAK-iga
14.00-15.30 Teaduskoostöö rahastamise võimalused:
Maaeluministeerium + Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA)
SA Eesti Teadusagentuur (ETAG) (nutika spetsialiseerumise toetus, sh tervist toetav toit)
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS)
15.00-15.15 kohvipaus, õunte degusteerimine.
15.15 – 16.00 – töö sektsioonides
I sektsioon: võimalus saada konsultatsiooni erinevatelt teadus- ja arendusasutustelt, rahastusasutustelt.
II sektsioon: külastus Polli kompetentsikeskuses.
Konverentsi osalustasu 17 EUR, millega kaetakse osaliselt toitlustuskulud.
Registreerimine on lõppenud.