Eesti Parim jook Lõuna-Eesti väiketootjalt

- 29. mai 2018
- Artikkel,
- Koostööprojektid,
- Uudis
Selle aasta Eesti Parima Toiduaine konkursil pälvis väike-ettevõtete kategoorias Parim Jook Lõuna-Eesti väikeettevõttelt – Siidrikoda OÜ Mimikri.
See suurepärane kääritatud siider on arendatud koostöös Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus teadlastega. Maitsed ja aroomid lihvitud viimse detailini hoolikalt planeeritud tootmisprotsessi käigus.
Möödunud aastal toimunud International Cider Challenge’i konkursil kuldmedali teeninud Mimikri paistab silma eriliselt puhta pirnise aroomiga, kuigi on valmistatud vaid õunamahlast.
Allikas: Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK), LõunaLeht.ee