ADAPTERi seminar „Mida pakuvad teadusasutused toiduainetetööstusele ja ettevõtetele?“

ADAPTERi seminar „Mida pakuvad teadusasutused toiduainetetööstusele ja ettevõtetele?“
  • 26. september 2017
  • Uudis,
  • Üritused

Ettevõtlusnädala raames toimub 05.oktoobril koostöös Tartu LV ettevõtlusosakonnaga seminar toiduvaldkonna ettevõtjatele.  See on suurepärane võimalus saada teada, mida pakuvad  teadus- ja arendusasutused.

Päevakava

Vetikad ja vetikais sisalduv toidulaual, Raul Raudsepp, Tallinna Ülikool

Kuidas saada piimast rohkem juustu? Ivi Jõudu, Eesti Maaülikool

Lihaga või lihata? Selles on küsimus!  Ene Viiard, Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus

Pakend, pakend … ?! Uno Mäeorg, Tartu Ülikool

Seleeni sisalduse dünaamika Eesti elanikkonnal ja toiduainetes 30 aasta vältel, Anu Viitak, Tallinna Tehnikaülikool

 

Toimumise aeg ja koht: 05.oktoobril 2017 kell 10.00-13.00, Eesti Maaülikooli peahoone, Kreutzwaldi 1a  Tartu

Üritus on tasuta. Registreerumine on lõppenud.

Lisainfo: http://ettevotlusnadal.ee/yritus/adapteri-seminar-mida-pakuvad-teadusasutused-toiduainetetoostusele-ja-ettevotetele/?l=tartu&d=051017

Teadlaste oskusteave Sinu äri edendamiseks