ADAPTERi seminar „Mida pakuvad teadusasutused toiduainetetööstusele ja ettevõtetele?“
- 26. september 2017
- Uudis,
- Üritused
Ettevõtlusnädala raames toimub 05.oktoobril koostöös Tartu LV ettevõtlusosakonnaga seminar toiduvaldkonna ettevõtjatele. See on suurepärane võimalus saada teada, mida pakuvad teadus- ja arendusasutused.
Päevakava
Vetikad ja vetikais sisalduv toidulaual, Raul Raudsepp, Tallinna Ülikool
Kuidas saada piimast rohkem juustu? Ivi Jõudu, Eesti Maaülikool
Lihaga või lihata? Selles on küsimus! Ene Viiard, Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus
Pakend, pakend … ?! Uno Mäeorg, Tartu Ülikool
Seleeni sisalduse dünaamika Eesti elanikkonnal ja toiduainetes 30 aasta vältel, Anu Viitak, Tallinna Tehnikaülikool
Toimumise aeg ja koht: 05.oktoobril 2017 kell 10.00-13.00, Eesti Maaülikooli peahoone, Kreutzwaldi 1a Tartu
Üritus on tasuta. Registreerumine on lõppenud.